fbpx

Hvem er vi

Først og fremmest er vi professionelle

Alle vores tjenere har god erfaring fra tjenerbranchen og kender til vigtigheden af at skabe en god stemning blandt gæsterne samt af at udføre et professionelt stykke arbejde. Vi ved, at ethvert arrangement er en vigtig begivenhed for dem, der inviterer og for gæsterne. Vi deltager med professionelt overskud – og med et smil.

Professionelle tjenere ”par excellence”

Bryllup, konfirmation, fødselsdag eller andre mærkedage. Når vi udfører vores arbejde som tjener, holder vi af at være med til at få festen til at blive en god oplevelse, for værten, for gæsterne, for alle involverede. Vi kommer velforberedte og har en professionel indstilling til ethvert arrangement. Da vi ved, at det er vigtigt!

CHRIS

EJER, TJENER & BARTENDER

“Chris er vores ambitiøse ejer, der har et ønske om at alle skal have den bedste oplevelse. Han formår at balancerer mange bolde og stadig bevare et roligt overblik og smil. Hans imødekommenhed, sans for kvalitet og mangeårige erfaring fra branchen, gør at han sikre jer et uforglemmeligt arrangement.”

CAMILLA

MEDEJER & TJENER

“Som medejer af trekantenstjenerudlejning er det bl.a. Camillas opgave at sikre at det hele går efter planen. Hendes evne til at koordinerer, strukturerer, planlægge og samtidig smile og bevarer overblikket er uden lige. Hun får forrest og lader sig ikke nøjes. Hun ser muligheder frem for begrænsninger og vil altid forsøge at løse de problemer der måtte være. Værterne og gæsterne skal have den bedste oplevelse og det vil Camilla altid sikre før jeres arrangement slutter.”

JESSIE

TJENER

“Jeg ser mig selv som utrolig udadvendt med masser af smil og livsglæde, dette har kommet mig til gavn i mine mange års erfaring i servicebranchen. Herfra er jeg vant til at agere daglig værtinde og være det ledende ansigt udadtil. Jeg er meget nytænkende, jeg forsørger hele tiden at se muligheder frem for begrænsninger. Alle skal føle sig i godt selskab og jeg vil gøre mit bedste for at alle har det godt og får en god oplevelse.”

NATASJA

TJENER

“Struktureret, smilende og erfaren tjener med overskud! Jeg har flere års erfaring fra servicebranchen – herunder snart fire års erfaring fra restaurant The Grill og Bowl’n’fun, hvor jeg har fungeret som restaurantansvarlig i Kolding og 1. tjener i Odense. Erhvervserfaringen har givet mig et indblik i, hvor vigtigt det er, at yde en professionel og god service samt være nærværende for at kunne imødekomme gæstens behov og ønsker bedst muligt. Servicebranchen har gjort mig bekendt med travlhed og udfordringer som jeg til hver en tid vil tage med et smil.”

RIKKE

OVERTJENER

“Med erfaring fra bl.a. Hejse Kro, er Rikke vores mere erfarne selskabstjener. Hun kender til mange af de traditioner der følger med når man serverer til f.eks. et bryllup. Rikke er vores gode humør der forstår at give gæsten en fuldendt oplevelse. Med hendes sans for kvalitet, detaljer og struktur, formår hun at sikre at arrangementet bliver en fantastisk oplevelse lige fra start til slut, både for jer som værter, men også for jeres gæster.”

SILJA

TJENER

“Jeg er en smilende og imødekommende person, som vil sørge for at I får en uforglemmelig dag/aften, hvor I ikke skal tænke på andet end at nyde jeres arrangement. Jeg er meget struktureret i mit arbejde og går meget op i at det hele spiller, at alle detaljer er på plads fra start til slut. Jeg er utrolig arbejdsom og har altid styr på hvad der sker på det gældende event. Jeg er vant til stressede situationer og ved hvordan det skal tackles på bedste måde.”

NADJA

TJENER

“Jeg en meget udadvendt og smilende person. Gennem min erhvervserfaring som bl.a. tjener hos Bowl´n´Fun lært hvor vigtigt der er at yde en god service, og vigtigheden i at kunne kommunikere med gæsten, for at kunne opfylde deres behov og ønsker bedst muligt. Med erfaring fra tidligere jobs har jeg lært at håndtere travle og presset situationer, med at bevare roen og tage ansvar hvor der er brug for det.”

SOFIE

TJENER

“Jeg er en glad, smilende og imødekommende person, som vil sørger for at I for en god service. Jeg vil vil gøre alt hvad jeg kan for at I kan nyde jeres arrangement, og nyde jeres selskab. Jeg går meget op i struktur, efter en del års erfaring inde for service branchen, som gør at jeg kan have flere bolde i luften og derved gøre jeres arrangement til en fuldendt oplevelse”

MADS

TJENER

TRINE

TJENER

KARINA

TJENER

KRISTINA

TJENER & BARTENDER

ANNA

TJENER

Kontakt

TREKANTENS TJENERUDLEJNING
Værkstedsvej 16
6000 Kolding

CVR: 39592169

Tlf.: +45 28593466
Email: mail@trekantenstjenerudlejning.dk

//

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud inden for 24 timer.    2022 © Trekantens Tjenerudlejning.
    Alle rettigheder forbeholdes.

    Følg os her